недеља, 14. новембар 2010.

Pozdrav

Dragi drugari,
na nagovor prijatelja, odlučio sam da napravim i ovo čudilo zvano Blog.Nemam ama baš nikakva iskustva sa ovom problematikom pa ćemo sve laganice iz početka.
Naslov je vezan za visinu kao dimenziju i avijaciju kao ljubav i profesiju.Iza sebe imam stotinjak priča o vazduhoplovstvu i životu, na raznim vazduhoplovnim forumima, pa ćemo ih postepeno postaviti ovde.
Svi ste dobro došli i unapred Vam se zahvaljuem na pomoći i komentarima...

Vojo.

9 коментара:

  1. Prvi desni, drzi pravac i visinu!

    Veeel'ki prijatelju, ovaj put cu umjesto Stojke i dobrih tapazirunga da napisem par rijeci i jos jednom te pohvalim pred sirokim auditorijumom i novim virtuelnim i personalnim prijateljima. Akobogda kad se vidimo, litrusa zestine - negine. I na nasem zajednickom sajtu je bilo vise nego zanimljivo citati tvoje postove, price iz zivota i te price su nas debelo zblizile. Igranje utakmice bez publike je najveca kazna za tim koji dobija, hajd jedna i mor*e, al' necemo svaku. Zato ti zelim ovdje u tvojoj avliji mnogo dobrih prica i dijaloga, a posto smo navikli na demokraciju, gledaj da posteno filtriras i pusc*as* pristigle komentare. One od vjernih obozavateljki zadrzi komotno pa cemo citat' kad se vidimo =) Prijatelju sve najbolje jos jednom u novom poduhvatu, obecajem da cu kao i uvijek gledati sa desne strane sta radis u kabini. Onaj lijevi je vec pristig*o al' mu ne fercera veza, al' vidim da je digao prst za OK! Znas da si me naveo na razmisljanje da pocnem i ja da blogiram, pa kad se ustelis javni mi sve cake pa cemo se medjusobno reklamirat' =)

    Vuk_1

    ОдговориИзбриши
  2. Pozdrav prijatelju:-)
    bas mi je drago da si otvorio blog i da ces ovdje pisati, sad smo mi dosli u tvoju avliju-jer si dosta " "zloupotrebljavao" jedno vrijeme "moju" avliju, sad imas svoju pa ces i ti a bogme i mi stobom uzivati:-)
    Vec unaprijed znam da cemo uzivati u tvojim pricama, jer ako je "Janjicar" biro za 10+ ovo ce biti bar isti :-) a posto imas i desnog i lijevog pratioca uz sebe- ne brini se- samo opali svom snagom po pricama- tu smo Vuk i ja da te stitimo:-)
    Sretno prijatelju i sve najbolje ti zelim:-)

    ОдговориИзбриши
  3. Nek je sa srecom dragi prijatelju i klasiću,...

    ОдговориИзбриши
  4. j....ga svi vi na mlaznij avijaciji ja jos na klipnoj pa kasnim
    filip je sve reko trebalo je to ostat
    potrosena recenica -racunajte na nas - tu smo okolo

    pozdrav

    ОдговориИзбриши
  5. Reko' ja da ću te pronaći! Od danas mi je jutarnji redoslijed pregleda interneta 1) ABG 2) tvoj blog... pa ne ljenčari :-)

    ОдговориИзбриши
  6. pozdrav Vojo i ekipo:-)

    Da ne bi izgledalo da smo previse ozbiljni, malo smijeha nije na odmet:-) posto uz ostale naslove-prozore:janjicar, vva, transportnjaci itd nisi otvorio i pendzer "razno", postavljam ovdje ovaj post:-)

    Eskic-lovac!
    Bio Eskic u lovu i dodje kuci sa medvedom kao ulov.
    pita ga pajdo Vule:
    Kako si bolan uspio upucati medu?
    ma pucao sam 100 puta u njega!
    I kolko si ga puta pogodio?
    ma nijednom-umro je OD SMIJEHA!


    Vojo, nema ljutnje, samo sala mala al na tvoj racun:-)))

    s pozdravom tvoj vjerni pratilac: 117-ti:-)))

    ОдговориИзбриши
  7. Rekoh li ja da nije lako biti moderator.Ni u svojoj avliji.
    Ljudi nemate pojma kako mi je drago što ste ovde.Ja pokupio sve najbolje, hvala puno.Gazda, ovaj Čika Cole pa đe ću se na tebe naljutiti.Bio sam ja stavio naslov jedne stranice ,,Bistro,, i ,,Dobar pogled,, (Ribarski i lovački pozdrav )ali mi onda spisak stranica turio u dva reda, pa dok se malko utreniram riješićemo i to.Priče o lovu i ribolovu nikako ne mogu preskočiti.Noćas putujem kod mojih u Čelzi, pa ne mogu duže pisati, a biće i neki fishing, Bočac, Vrbas i slično garant pa izvještaj kada dođem.

    Pozdrav raja i hvala još jednom.

    PS. Cole kakav sam ja strelac to uopšte nije vic, he, he...

    Sve najbolje,

    Vaš Cvele (Cvetko od milja...)

    ОдговориИзбриши
  8. Voz, voz,vozic…

    Vozio se Coleno- moj bruder vozom, dalekih 80tih godina..
    Prko puta njega u coupeu sjedi zanosna dama sa sve kratkom suknjicom.
    Bjese ljeto i Coki zamjeti par lijepih tetovaza na zanosnoj gospoji…
    Na ramenu bjese istetoviran Zdravko Colic, na drugoj ruci Minja Subota, tako uletise u tunel i voz naglo zakoci, a Coki pravo medju none i samo rece… “Uh jbt. Pa Vajta i ti si ovdje!!! =P

    Vuk_1

    ОдговориИзбриши