среда, 29. август 2012.

Aeromiting ,,Batajnica 2012,,



Drugari, Važno obaveštenje.
Veoma važno.

Ne znam ni sam čime sam to zaslužio ali kolegijalnošću, dobrotom i ljubaznošću udruženja pilota 252. lbae, ,,Kurjaci sa Ušća,, dobio sam ponudu da na predstojećem nadajmo se, grandioznom Aero mitingu ,,Batajnica 2012,, koji se kao što znate, održava na a. Batajnica, 01. i 02. septembra, boravim, kao gost, na njihovom štandu, oba dana mitinga. Da zajedno sa njima prodajem i potpisujem na tom mestu, i obe svoje knjige.
Štand će se nalaziti na mestu starog hangara 252. lbae, preko puta starog tornja u centralnoj zoni mitinga. Pored naših knjiga na štandu ćete moći razgledati i kupiti puno suvenira čuvene eskadrile (majice, ambleme i sl.).
Iznenada, tako se neočekivano lako raspetljalo klupko logističkih i organizacionih noćnih mora koje su me u prethodnih par nedelja po ovom pitanju pratile. Hvala kolege i drugari, još jednom ste pokazali kolike ste ljudine.
Dakle, oba dana mitinga moći ćete da svratite do štanda, da se upoznamo i popričamo, kupite knjige i ostalo, dobijete šaljive ili ozbiljne, kako već želite, posvete, a što da ne i da se ,,slikujemo,, zajedno :-)
Cene knjiga će biti iste kao ranije, a oni koji budu želeli da kupe komplet, obe knjige, logično je, dobiće tom prilikom i značajan popust.
Sasvim je logično, da svi oni koji su ranije kupili prvu knjigu,  ,,...Janjičare,, bilo gde, mogu da ih ponesu sa sobom da im tada napišem posvetu. Biće ovo i najbolja moguća promocija moje nove knjige ,,Treća dimenzija,,.
Eto tako, dobri ljudi. Valjda nisam štogod zaboravio?

Nećete vjerovati, ovo nekako bi i svojevrsna reklamica...
Ponesite osmjehe i vidimo se za vikend na Bataji :-)

Hvala,                                                             Vojo.